DANSEXPRESSIE LESSEN

KOM JE DANSEN?

De OPEN LES van deze lessenreeks is op maandag 21 januari 2019 van 19.30 tot 21.00 u. Deze les is gratis voor wie komt kennismaken, dansexpressie nog niet kent en het al dansend  wil ervaren. Het is de eerste les van de cursus dansexpressie in Enkhuizen.

We dansen op de maandagavond in de prachtige ruimte van de Nutszaal, Patershof 4, op het parkeerterrein achter de Hema. Ik ga de lessen geven samen met dansdocente Carlijn Visser. We geven om de week les.

Het gaat om een cursus van 12 lessen. Van 21 januari  t/m 15 april. in de voorjaarsvakantie is er op 18 februari geen les.

Een les van 1, 5 uur kost € 12,50 excl. BTW

12 lessen € 150,00 +  BTW € 31, 00 = € 181,00

Een losse les kost € 15,00    Graag contant betalen.

Kom kijken, dans mee en ervaar hoe bijzonder en leuk dansexpressie is. Danservaring is geen voorwaarde, iedereen die van dansen houdt kan meedoen. Want ieder danst op zijn eigen niveau.

DANSEXPRESSIE IS COMMUNICEREN EN CREËREN DOOR DANS

Wil je weten meer lezen over dansexpressie? Kijk op deze site onder het kopje dansexpressie. Als je je op wilt geven of vragen hebt: jokedeheer@planet.nl       06 51973932.

Share

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on whatsapp
WhatsApp

Meer nieuws

DE 3 ZUSTERS

REMIXED TSJECHOV: DE 3 ZUSTERS GEDANST! De meeuw, de kersentuin, oom Wanja en de 3 zusters van Anton Tsjechov geremixed tot een grote theater, dans en muziek

Lees verder »

OUT OF THE BOX

DANSVOORSTELLING van DANCE COMPANY JOKE DE HEER 13 en 14 oktober 2018 in theater Het Pakhuis in Hoorn www.pakhuishoorn.nl Na het maken van vele dansstukken,

Lees verder »

DANSTECHNIEK EN -EXPRESSIE

Zondag 31 maart 2019 geven de dansdocenten Phyllis Kneefel ( techniek) en Joke de Heer (expressie) een bijzondere dansworkshop dag. Deze danszondag wordt georganiseerd door

Lees verder »